Disney+ voegt vandaag deze 2 nieuwe oorlogsseries toe

Disney+ voegt vandaag deze 2 nieuwe oorlogsseries toe

Op Disney+ duik je vanaf vandaag in de Tweede Wereldoorlog en de Amerikaanse oorlogen in het Midden-Oosten met twee gloednieuwe series. De twee docuseries zijn nu te zien op de streamingdienst.

Andere handige Disney+-pagina's:

1 Chain of Command

Chain of Command (2018)
7.9
Kijk op Disney+ • Oorlog ziet er heel anders uit aan de frontlinie. Aan de hand van vele details over Amerikaanse, militaire missies, krijgen we een uniek inkijkje in de strijd tegen gewelddadig extremisme.

Captain America-acteur Chris Evans vertelt in deze serie hoe oorlog er daadwerkelijk uitziet aan de frontlinie. Elke aflevering duikt hij in een andere militaire operatie van de VS, zoals in Irak, Afghanistan en Afrika.

Kijk Chain of Command nu op Disney+! 🍿

Bekijk hier de trailer van Chain of Command:

2 Apocalypse: Hitler Takes on The East

Apocalypse: Hitler Takes on The East (2021)
7.5
Kijk op Disney+ • Op 22 juni 1941, in de vroege ochtend, lanceert Hitler een verrassingsaanval op de USSR. Hiermee verbreekt hij het niet-aanvalsverdrag tussen het land van Stalin en het zijne.

Deze docuserie laat zien hoe Hitler op 22 juni 1941 een verrassingsaanval lanceert. Op de vroeg ochtend verbreekt hij hiermee het niet-aanvalsverdrag tussen het land van Stalin en dat van hem. Het is het begin van de gruwelijke operatie Barbarossa.

Kijk Apocalypse: Hitler Takes on The East nu op Disney+! 🍿

Bekijk hier de trailer van Apocalypse: Hitler Takes on The East:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk het volledige nieuwe aanbod op de streamingdienst op onze pagina Nieuw op Disney+.

Beeld: Still 'Chain of Command' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsApocalypse: Hitler Takes on The East (2021)Chain of Command (2018)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws