Nieuwe Marvel-serie op Disney+ scoort uitzonderlijk hoog op Rotten Tomatoes

Nieuwe Marvel-serie op Disney+ scoort uitzonderlijk hoog op Rotten Tomatoes

Ms. Marvel (2022) is nog maar net begonnen met één aflevering, maar nu al heeft de serie de hoogste Rotten Tomatoes-score te pakken van alle Marvel-series op Disney+. Ook weet de serie over Kamala Khan veel kijkers te trekken, waardoor de serie op plek 2 staat in de top 10 op de streamingdienst.

Andere handige Disney+-pagina's:

Kijk Ms. Marvel nu op Disney+! 🍿

Op moment van schrijven scoort de nieuwe serie maar liefst 95% op Rotten Tomatoes en is daarmee de hoogst scorende Marvel-serie op Disney+ tot nu toe. Dit kan nog wat omlaag gaan, aangezien deze score constant wordt aangepast aan de hand van nieuwe recensies. Ook is nu pas de eerste aflevering te zien; de volgende afleveringen zouden de score ook nog naar beneden kunnen halen als deze tegenvallen. Elke woensdag verschijnt weer een nieuwe aflevering.

Schermafbeelding Rotten Tomatoes op 10 juni 2022
Schermafbeelding Rotten Tomatoes op 10 juni 2022
Ms. Marvel (2022)
6.2
Kijk op Disney+ • In 'Ms. Marvel' wordt Kamala Khan, een Amerikaanse moslimtiener die opgroeit in Jersey City, geïntroduceerd. Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is 'n mega-superheldenfan met veel verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel.

In de zesdelige serie speelt nieuwkomer Iman Vellani de nieuwe Marvel-held Kamala Khan, ook wel bekend als Ms. Marvel. De tiener groeit op in New Jersey waar ze ontdekt dat ze speciale krachten heeft. In de serie zal ze langzaam ontdekken wie ze is en leert ze over relaties.

Bekijk hier de trailer van Ms. Marvel:

Beeld: Still 'Ms. Marvel' via Disney+ / Marvel Studios
Tekst: Rotten Tomatoes

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsMs. Marvel (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws