'Spider-Man'-films komen eindelijk naar Disney+

'Spider-Man'-films komen eindelijk naar Disney+

Disney+ heeft eindelijk de rechten weten te bemachtigen van de meeste Spider-Man-films en dus komen eindelijk de superheldenfilms naar de streamingdienst waar ook de overige Marvel-films te vinden zijn. Later deze maand is het al zover.

Disney+ maakt zojuist de planning voor deze maand bekend, waar dus ook de films over de New Yorkse superheld die web kan schieten, op staat. Op 17 juni verschijnen niet alleen de films met Tobey Maguire op Disney+, ook de twee Amazing Spider-Man-films met Andrew Garfield komen eraan.

Als kers op de taart heeft Disney+ ook de rechten gekregen van Spider-Man: Homecoming (2017), waarin Tom Holland de rol van de held op zich neemt. Zijn overige twee films, Spider-Man: Far From Home (2019) en Spider-Man: No Way Home (2021) staan vooralsnog niet op de planning.

Omdat de Spider-Man-films worden gemaakt door Sony, liggen de rechten bij hen in plaats van bij Disney. Toch is het ze nu gelukt om de films naar hen te krijgen. Dit lukte de streamingdienst onlangs ook met de Marvel-series van Netflix, zoals Jessica Jones (2015–2019) en Daredevil (2015–2018), die ook allemaal binnenkort op Disney+ verschijnen.

Beeld: Still 'Spider-Man: Homecoming' via TMDb
Tekst: Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+Spider-Man (2002)The Amazing Spider-Man (2012)Spider-Man: Homecoming (2017)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws