Seizoen 5 van 'The Handmaid's Tale' krijgt een releasedatum

Seizoen 5 van 'The Handmaid's Tale' krijgt een releasedatum

Hulu maakt vandaag de releasedatum bekend van het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale (2017– ), samen met twee foto's van het komende seizoen waarop Elisabeth Moss en Yvonne Strahovski te zien zijn. Later dit jaar is het al zover.

In het komende seizoen wordt June geconfronteerd met gevolgen voor de moord op Serena's echtgenoot Fred Waterford, gespeeld door Joseph Fiennes, aan het einde van seizoen vier. Ook zal Commandant Lawrence samenwerken met tante Lydia terwijl hij Gilead probeert te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze doorgaan met hun missie om Hannah te redden.

We zijn Hulu en MGM erg dankbaar dat de show zal terugkeren voor een vijfde seizoen, en vooral aan onze trouwe fans voor hun steun. We zijn verheugd om deze verhalen te kunnen blijven vertellen, met onze ongelooflijke cast en crew.

Showrunner Bruce Miller

Samen met Moss en Strahovski spelen Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Sam Jaeger, Amanda Brugel en nieuwkomer Christine Ko in het vijfde seizoen. Vorige maand werd aangekondigd dat Alexis Bledel, die Emily speelt, niet terugkeert.

Seizoen 5 van The Handmaid's Tale is vanaf 14 september te zien op Hulu in de Verenigde Staten. Vaak zijn de afleveringen een week na uitzending te zien in Nederland op Videoland. Een precieze Nederlandse releasedatum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Videoland.

The Handmaid's Tale (2017– )
8.4
Kijk op Videoland • In het voormalige Verenigde Staten, de Republiek Gilead, heerst in de nabije toekomst een theocratisch schrikbewind gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament waar alle rechten van vrouwen zijn afgeschaft.
Beeld: Still 'The Handmaid's Tale' via Hulu
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series VideolandThe Handmaid's Tale (2017– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws