De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 24, 2022)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 24, 2022)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Actiefilm Uncharted (2022) met Tom Holland behaalt deze week opnieuw de eerste plaats. De film wordt op de voet gevolgd door Top Gun (1986) en door Jude Law in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022). De top 10 wordt afgesloten door Jackass Forever (2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 6.4
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).
 2. 6.9
  Kijk op Pathé Thuis • Waaghals Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten.
 3. 6.2
  Kijk op Pathé Thuis • Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen.
 4. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis • Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging:
 5. 4.7
  Kijk op Pathé Thuis • Travis Block (Liam Neeson) is freelance ‘fixer’ voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn.
 6. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.
 7. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • Dr. Robotnik (Jim Carrey) moet zien te ontsnappen van de paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel.
 8. 8.3
  Kijk op Pathé Thuis • Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
 9. 6.9
  Kijk op Pathé Thuis • Er zijn 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig pretpark genaamd Jurassic World.
 10. 6.9
  Kijk op Pathé Thuis • Na tien jaar is de Jackass-crew terug in Jackass 4: 'Jackass Forever' voor hun laatste kruistocht, waarbij ze hulp krijgen van een aantal interessante nieuwkomers.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Jurassic World: Fallen Kingdom' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws