Sam Rockwell is een artistieke gorilla in de eerste trailer van 'The One and Only Ivan'

Sam Rockwell is een artistieke gorilla in de eerste trailer van 'The One and Only Ivan'
9 juli 2020 om 11:17

Disney deelt de eerste trailer van The One and Only Ivan (2020), de filmadaptatie van het prijswinnende kinderboek uit 2012. Sam Rockwell spreekt de stem in van Ivan, een circusgorilla die zijn artistieke kanten ontdekt. Het dier keert het allerliefst terug naar waar hij vandaan komt: het wild.

In The One and Only Ivan werken Ivan (Rockwell) en Stella (een wijze olifant ingesproken door Angelina Jolie) in een circus. De gorilla probeert te begrijpen waarom hij in gevangenschap leeft en besluit samen met een groep dieren een plan te maken om te ontsnappen. Maar dat betekent dat hij afscheid zal moeten nemen van circusbaas Mack (Bryan Cranston), die hem als zijn zoon opvoedde. Bekijk het hier zelf in de eerste trailer van The One and Only Ivan:

Oorspronkelijk zou de film in de bioscoop te zien zijn, maar vanwege het coronavirus heeft Disney besloten de release van de familiefilm te verplaatsen naar Disney+. De adaptatie is een combinatie van computergeanimeerde beelden en echte filmopnames. Zo zijn de dieren allemaal aan de hand van CGI gemaakt, waarna acteurs de stemmen inspreken. Naast Rockwell en Jolie zijn ook de stemmen te horen van Danny DeVito, Helen Mirren en Brooklynn Prince.

The One and Only Ivan is vanaf 14 augustus exclusief te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je hier terecht.

The One and Only Ivan (2020)
Een gorilla genaamd Ivan probeert zijn verleden te begrijpen met de hulp van een olifant genaamd Stella, terwijl ze op een plan broeden om aan de gevangenschap te ontsnappen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The One and Only Ivan' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Disney+The One and Only Ivan (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten