Bijna alle 'Spider-Man'-films vanaf vandaag te zien op Disney+

Bijna alle 'Spider-Man'-films vanaf vandaag te zien op Disney+

Eén voor één verdwenen de Spider-Man-films van Netflix en vandaag zijn ze gelukkig weer op een streamingdienst te bekennen, en niet zomaar één: eindelijk zijn bijna alle Spider-Man-films vandaag te zien op Disney+, dé streamingdienst voor alle Marvel-films.

Andere handige Disney+-pagina's:

Kijk Spider-Man: Homecoming nu op Disney+! 🍿

Niet alleen zien we nu op Disney+ hoe Tobey Maguire het opneemt tegen de Green Goblin in Spider-Man (2002), ook The Lizard kruipt uit zijn hol om Andrew Garfield te verslaan in The Amazing Spider-Man (2012). Als klap op de vuurpijl neemt Tom Holland het op tegen de Vulture in Spider-Man: Homecoming (2017). Dat is gelijk de enige film met Tom Holland die vandaag op Disney+ verschijnt. Zijn overige twee Spider-Man-films, Spider-Man: Far From Home (2019) en Spider-Man: No Way Home (2021), staan vooralsnog niet op de planning.

Omdat de Spider-Man-films worden gemaakt door Sony, liggen de rechten bij hen in plaats van bij Disney. Toch is het ze nu gelukt om de films naar hen te krijgen. Dit lukte de streamingdienst onlangs ook met de Marvel-series van Netflix, zoals Jessica Jones (2015–2019) en Daredevil (2015–2018), die ook allemaal binnenkort op Disney+ verschijnen.

Bovenstaande Spider-Man-films zijn vanaf vandaag te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Spider-Man: Homecoming' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsSpider-Man (2002)The Amazing Spider-Man (2012)Spider-Man: Homecoming (2017)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws