'The Man from Toronto' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe actiefilm met Kevin Hart

'The Man from Toronto' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe actiefilm met Kevin Hart

Op Netflix is vanaf volgende week The Man from Toronto (2022) te zien, een gloednieuwe actiefilm met niemand minder dan Kevin Hart en Woody Harrelson in de hoofdrollen. Hieronder lees je alles wat we weten over de gloednieuwe Netflix-film van de regisseur van The Hitman's Bodyguard (2017) en The Expendables 3 (2014).

Wat staat ons te wachten in The Man from Toronto?

Een man uit New York denkt dat hij incheckt in zijn Airbnb, maar niets blijkt minder waar. Hij staat per ongeluk voor een safe house waar op dat moment 's werelds dodelijkste huurmoordenaar (Woody Harrelson), ook wel The Man from Toronto genoemd, wordt verwacht. Als de politie het huisje binnenvalt, moet het personage van Hart zich voor blijven doen als de huurmoordenaar. Lukt het hem zo om de echte huurmoordenaar te vinden?

Trailer The Man from Toronto

Hoofdrolspelers

Komiek en acteur Kevin Hart speelt de hoofdrol als onderdeel van zijn deal met Netflix. Onder deze deal was hij eerder ook al te zien in Fatherhood (2021) en True Story (2021). In totaal tekende Hart voor vier films bij de streamingdienst, dus er zullen nog meer projecten met hem aankomen.

Afbeelding via Netflix / Sabrina Lantos
Afbeelding via Netflix / Sabrina Lantos

De andere hoofdrol zou oorspronkelijk, naast Kevin Hart, gespeeld worden door Jason Statham. Harrelson nam de rol van hem over toen Statham opstapte omdat Sony er geen grove film van wilde maken. De studio spreekt liever een breder publiek aan met The Man from Toronto. Overige hoofdrollen worden gespeeld door Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Ellen Barkin en Alejandro De Hoyos.

Wanneer verschijnt The Man from Toronto op Netflix?

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten. The Man from Toronto verschijnt volgende week vrijdag 24 juni op Netflix. Die dag is de nieuwe actiekomedie vanaf 09:00 uur 's ochtends te zien op de streamingdienst. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

The Man from Toronto (2022)
5.8
Kijk op Netflix • Teddy (Kevin Hart) is een man uit New York die denkt dat hij in zijn Airbnb incheckt, maar niets blijkt minder waar.
Beeld: Still 'The Man from Toronto' via Netflix / Sabrina Lantos

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Man from Toronto (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws