'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' vanaf vandaag te zien op Disney+

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' vanaf vandaag te zien op Disney+

Vanaf vandaag kijk je op Disney+ naar Benedict Cumberbatch in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). Hij trekt opnieuw zijn vliegende cape aan in de gloednieuwe Marvel-film waarin ook Elizabeth Olsen (Wanda) een grote rol speelt… De film is nu te zien op Disney+.

In het Doctor Strange-vervolg leert de gemantelde superheld een nieuw iemand met krachten kennen: America Chavez. Wie is zij en wat doet ze in zijn universum? Als duidelijk wordt dat er veel op het spel staat en dat Doctor Strange hulp nodig heeft, schakelt hij Wanda in. Het gevaarlijke avontuur brengt hem naar de uithoeken van het multiverse…

Kijk Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu op Disney+! 🍿

De volgende film op de planning van Marvel is Thor: Love and Thunder (2022), die volgende maand in première gaat. Daarna kunnen we genieten van She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022) in augustus en binnenkort tevens van Secret Invasion en Ironheart. Benieuwd of Doctor Strange in the Multiverse of Madness de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
Kijk op Disney+ • In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via Filmdepot / Marvel Studios
Afbeelding via Filmdepot / Marvel Studios
Afbeelding via Filmdepot / Marvel Studios
Afbeelding via Filmdepot / Marvel Studios
Beeld: Still 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws