'Thor: Love and Thunder' is de eerste MCU-film met een naakte superheld

'Thor: Love and Thunder' is de eerste MCU-film met een naakte superheld

Hoewel het concept superhelden het al jarenlang goed doet onder de jongste jeugd, zijn vele van de MCU-films alleen onder begeleiding van volwassenen te bezoeken voor kinderen onder de 12 of soms zelfs onder de 14. Hoewel de superhelden het goed bedoelen, komt er nog wel eens geweld kijken bij de pogingen de aarde te redden. In Thor: Love and Thunder (2022) ligt het echter anders. Ook voor deze film zal er, in ieder geval in de Verenigde Staten, een leeftijdsrestrictie gelden. De enige echte Thor zal namelijk zonder zijn superheldenpak verschijnen!

Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat we het ontblote bovenlijf van een superheld zien in een Marvel-film, maar deze keer zou er meer ontbloot zijn dan alleen de bovenkant. In de Verenigde Staten wordt naaktheid vooralsnog strenger beoordeeld door de filmbond Motion Pictures Association dan geweld en moet er volgens hen dus echt ingegrepen worden. De film is in de VS voor kinderen onder 13 jaar alleen met begeleiding van een volwassene te bezoeken.

Eerder was er in Eternals (2021) al een seksscène te zien, maar zonder daarbij een bloot lichaam te onthullen. Hoewel dit in de Verenigde Staten wel genoemd werd, was het volgens Kijkwijzer niet niet noemenswaardig. Kijkwijzer kreeg wel veel klachten binnen over Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), de film zou te duister en griezelig zijn voor kinderen en verkeerd zijn ingeschat door hen. Of Kijkwijzer net zo onder de indruk is van het ontblote lijf van Chris Hemsworth als de Amerikaanse filmbond, zal binnenkort blijken.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.7
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.

Thor: Love and Thunder is vanaf woensdag 6 juli 2022 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws