'Loving Adults' trailer: nieuwe Deense thriller krijgt releasedatum op Netflix

'Loving Adults' trailer: nieuwe Deense thriller krijgt releasedatum op Netflix

Wat gebeurt er met een huwelijk als de liefde van je leven in je vijand verandert? Het overkomt Leonora in Kærlighed for Voksne (2022). De Deense thriller verschijnt komende zomer op Netflix, zo maakt de streamingdienst zojuist bekend aan de hand van de eerste trailer.

Christian (Dar Salim) en Leonora (Sonja Richter) leiden het perfecte leven met hun zoon, die net gezond is verklaard na een langdurige ernstige ziekte. Hun leven neemt echter een flinke wending als Leonora haar man met een jongere vrouw ziet, de architecte Xenia (Sus Wilkins). Ze realiseert zich dat Christian haar wel eens zou kunnen verlaten. Maar hoe kan hij de vrouw verlaten die alles heeft opgeofferd om voor hun zoon en hun gezin te zorgen? Leonora neemt het heft in eigen handen en weigert om de vrouw te zijn die wordt achtergelaten.

De trailer heeft een leeftijdsbeperking, waardoor je moet inloggen op YouTube om de video te bekijken.

Loving Adults wordt geproduceerd door Marcella Dichmann van SF Studios, hetzelfde productiebedrijf dat eerder Snabba Cash (2021– ) en Red Dot (2021) uitbracht op Netflix. De thriller is een verfilming van het boek Kærlighed for voksne van Anna Ekberg en wordt voor Netflix geregisseerd door Barbara Topsøe-Rothenborg, die eerder de film Love at First Hiccup (2009) maakte.

Loving Adults is vanaf 26 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Kærlighed for Voksne (2022)
Kijk op Netflix • Christian (Dar Salim) en Leonora (Sonja Richter) lijken het allemaal hebben. Ze leiden het perfecte leven met hun zoon, die net gezond is verklaard na een langdurige ernstige ziekte.
Beeld: Still 'Loving Adults' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sKærlighed for Voksne (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws