Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van romantische komedies

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van romantische komedies

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste romkoms op Netflix. Hieronder vind je drie romantische komedies die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Long Shot

Long Shot (2019)
6.8
Kijk op Netflix • Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor eigenlijk alles.

Charlotte Field (Charlize Theron) is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een journalist met alleen talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, maar terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze Fred impulsief in dienst als haar speechwriter…

2 Soof

Soof (2013)
6.5
Kijk op Netflix • Soof - kort voor Sophie - (Lies Visschedijk) nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een heerlijk huis.

Soof (Lies Visschedijk) wordt bijna 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man (Fedja van Huêt) en een mooi huis. Toch vraagt ze zich af of dit nou alles is wat het leven heeft te bieden. Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim (Dan Karaty) tegen het lijf loopt en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel de juist man voor haar is.

3 To All the Boys: Always and Forever

To All the Boys: Always and Forever (2021)
6.3
Kijk op Netflix • Voortzetting van het romantische leven van het tienermeisje en het onder ogen zien van haar goede en moeilijke tijden met haar vrienden en familie.

In het laatste schooljaar kijken de leerlingen uit naar een schoolreisje naar New York, een romantisch gala, de eindexamenreeks en Lara (Lana Condor) kan ook nog genieten van de bruiloft van haar vader. Het leven lacht Lara en Peter (Noah Centineo) toe en ze maken samen volop plannen voor de toekomst, maar als Lara onverwacht nieuws krijgt moet ze alles opnieuw overwegen. Wat wil ze eigenlijk echt?

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle romantische komedies op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean' via Katie Yu / Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws