'Stranger Things' van de troon gestoten door andere populaire Netflix-serie

'Stranger Things' van de troon gestoten door andere populaire Netflix-serie

Of je Stranger Things (2016– ) nou gezien hebt of niet, het zal je vast niet ontgaan zijn dat de serie razendpopulair is en inmiddels zelfs de best bekeken Engelstalige Netflix-serie is. Er is echter een tijd van komen en van gaan, zo ook voor Stranger Things. De titel best bekeken Engelstalige serie behoudt de scifiserie wel, maar de nummer 1 plaats in de Netflix top 10, is ingeleverd. De serie heeft plaats moeten maken voor The Umbrella Academy (2019– ).

Bijna een maand lang stond Stranger Things seizoen 4 op plaats nummer 1 in de Amerikaanse Netflix top 10. Ook in Nederland hield de serie die plek enige tijd bezet, maar zowel in binnen- als buitenland is de nummer 1 positie nu overgenomen door het derde seizoen van The Umbrella Academy. Hoe lang The Umbrella Academy op de troon kan blijven zitten, is de vraag. Over slechts een paar dagen verschijnen de nieuwe aflveringen van het tweede deel van Stanger Things seizoen 4 en de verwachting is dat de serie met gemak opnieuw op nummer 1 zal eindigen.

De best bekeken Netflix-serie ooit is Squid Game (2021– ). Stranger Things ligt echter niet ver meer achter. Het zou zomaar kunnen dat de scifiserie Squid Game binnenkort in zal halen.

Het vierde seizoen van Stranger Things en het derde seizoen van The Umbrella Academy zijn nu te zien op Netflix. De nieuwe afleveringen van Stranger Things seizoen 4 zijn vanaf 1 juli te zien.

Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixStranger Things (2016– )The Umbrella Academy (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws