Netflix onthult eerste beelden thriller 'I Came By' met Hugh Bonneville en George MacKay

Netflix onthult eerste beelden thriller 'I Came By' met Hugh Bonneville en George MacKay

Netflix heeft weer een grote release in het vooruitzicht. De thriller I Came By (2022) met Hugh Bonneville en George MacKay in de hoofdrollen, verschijnt later deze zomer zowel in de bioscoop als op de streamingdienst. De eerste beelden zijn nu te zien.

Netflix belooft nagelbijtende momenten en ook veel verbijsterende momenten met deze nieuwe door Babak Anvari geregisseerde film. De film gaat over een opkomende graffiti-artiest, gespeeld door MacKay, die niet alleen zijn kunst op de straten vertoont, maar daarnaast inbreekt in huizen van eliten om ook hun muren te voorzien van zijn meningen. De hogere sociale kringen zien de artiest als een bedreiging terwijl de lagere sociale klasse hem viert als een brutale held. Daar waar de jongen eerst nog genoot van zijn daden, verandert alles nadat een inbraak misloopt. Hij raakt verstrikt in een kat-en-muisspel met dodelijke gevolgen.

Naast Bonneville en MacKay zijn er ook rollen voor onder andere Kelly Macdonald, Varada Sethu en Antonio Aakeel. Bovenstaande foto's zijn de eerste en enige officiële publicaties van de film. De première is nog maar twee maanden van ons verwijderd en dus zal er hoogstwaarschijnlijk binnen korte tijd een teaser of trailer verschijnen.

I Came By (2022)
Kijk op Netflix • 'I Came By' gaat over een jonge graffiti-artiest die een groot geheim ontdekt en zo zowel zichzelf als zijn familie in gevaar brengt.
Beeld: Still 'I Came By' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixI Came By (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws