Komt er een seizoen 2 van 'You Don't Know Me' op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van 'You Don't Know Me' op Netflix?

Vanaf deze maand is op Netflix een nieuwe Britse serie te zien: You Don't Know Me (2021). Voor iedereen die de vier afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de misdaadserie over de moord op Jamil? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het einde van You Don't Know Me seizoen 1!

Seizoen 1 van de Britse misdaadserie nu te zien op Netflix

Een jonge verdachte staat terecht voor beschuldiging van moord. Hij heeft zijn advocaat ontslagen en vertegenwoordigt nu zichzelf. Het lijkt een open en gesloten zaak te zijn. Maar is dat ook zo? De verdachte begint ons in zijn slotpleidooi een verhaal te vertellen over Kira. Hun liefdesverhaal valt in duigen als ze verdwijnt. Zijn zoektocht naar haar eindigt met hem in de Londense onderwereld.

Komt er een tweede seizoen van You Don't Know Me op Netflix?

Het eerste seizoen eindigt met twee verschillende uitkomsten: schuldig of niet schuldig. Maar het wordt niet duidelijk of Hero nou vrijuit gaat. In plaats daarvan laat de serie ons achter met een flinke cliffhanger. De rechter wordt gehoord terwijl hij de voorman van de jury vraagt of ze een uitspraak hebben gedaan, waarop de voorman antwoordt: "Ja".

You Don't Know Me (2021)
6.8
Kijk op Netflix • Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.

Zou deze cliffhanger een opzet naar een volgend seizoen zijn? Hoewel een seizoen 2 nog niet is bevestigd door BBC (die de serie maakte) of Netflix, lijkt dit onwaarschijnlijk. De serie is namelijk gebaseerd op het gelijknamige boek van Imran Mahmood en blijft vrij trouw aan het oorspronkelijke verhaal. Het boek liet het publiek ook met vragen achter over het uiteindelijke lot van Hero en het was ook het punt om de lezer tot hun eigen conclusies te laten komen over Hero's onschuld of schuld. Een tweede seizoen van You Don't Know Me lijkt dus onwaarschijnlijk, maar je weet het nooit met Netflix. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet You Don't Know Me in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Beeld: Still 'You Don't Know Me' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixYou Don't Know Me (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws