HBO Max onthult nieuwe poster van 'Game of Thrones'-prequel 'House of the Dragon'

HBO Max onthult nieuwe poster van 'Game of Thrones'-prequel 'House of the Dragon'

Het verhaal van House Targaryen komt weer een stukje dichterbij met een gloednieuwe poster van House of the Dragon (2022), de prequelserie van Game of Thrones (2011–2019). Komende augustus is de gloednieuwe spin-off eindelijk te zien op HBO Max.

Op de nieuwe poster zien we een jonge Rhaenyra (Milly Alcock) voor haar enorme draak Syrax. Dit is onze eerste blik op een van de vuurspuwers in de nieuwe serie, die zich afspeelt in een tijd waarin de Targaryens met hun draken over Westeros regeerden.

Kijk Game of Thrones nu op HBO Max! 🍿

Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max

De nieuwe serie speelt zich zo'n 200 jaar voor de val van de troon in Game of Thrones af. Paddy Considine speelt King Viserys Targaryen, Olivia Cooke schittert als Alicent Hightower, Emma D'Arcy als Princess Rhaenyra Targaryen, Matt Smith als Prince Daemon Targaryen en Steve Toussaint als Lord Corlys Velaryon, ook wel bekend als de Sea Snake.

House of the Dragon is vanaf 22 augustus te zien op HBO Max. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op HBO Max of bekijk het volledige aanbod op HBO Max.

House of the Dragon (2022)
Kijk op HBO Max • 'House of the Dragon' is een prequelserie van 'Game of Thrones'. In de serie staat de Targaryen-dynastie op het toppunt van haar macht, met meer dan 15 draken onder haar controle.
Beeld: Still 'House of the Dragon' via HBO Max
Tekst: HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxHouse of the Dragon (2022)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws