Ewan McGregor over mogelijk tweede seizoen van 'Obi-Wan Kenobi': 'Hoop dat we er nog een doen'

Ewan McGregor over mogelijk tweede seizoen van 'Obi-Wan Kenobi': 'Hoop dat we er nog een doen'

Alle afleveringen van Obi-Wan Kenobi (2022) zijn sinds woensdag te zien op Disney+. Nu het eerste seizoen tot een einde is gekomen, wordt er natuurlijk volop gespeculeerd over een mogelijk tweede seizoen. Als het aan hoofdrolspeler Ewan McGregor ligt, komt er nog een seizoen.

In een interview met British GQ wordt McGregor gevraagd of hij nog een seizoen zou willen maken. De Obi-Wan Kenobi-acteur is duidelijk enthousiast en schuift dit niet onder stoelen of banken.

Kijk Obi-Wan Kenobi nu op Disney+! 🍿

Ik hoop echt dat we er nog een doen. Als ik er af en toe nog zo een zou kunnen doen - dan zou ik daar gewoon blij mee zijn.

Ewan McGregor

Ook Hayden Christensen wil door als Darth Vader

Ook Hayden Christensen, die in de nieuwe serie terugkeerde als Anakin Skywalker, oftewel als Darth Vader, zou nog wel door willen gaan met dit personage. Hem maakt het echter minder uit of dit in een tweede seizoen van Obi-Wan Kenobi is of in een ander Star Wars-project.

Nou, het was zeker bedacht als een opzichzelfstaand verhaal. Maar ik zou graag verder gaan met dit personage. Ik denk dat er zeker meer te ontdekken valt en ik zou zo enthousiast zijn om dat te mogen doen…Ik zou er zeker voor open staan [om terug te keren voor Obi-Wan Kenobi seizoen 2].

Hayden Christensen in een interview met Radio Times

Seizoen 2 van Obi-Wan Kenobi onwaarschijnlijk

Of er nog een seizoen komt, hangt echter af van Disney+ en Lucasfilm. De serie werd namelijk aangekondigd als een miniserie, wat over het algemeen betekent dat het bij 1 seizoen blijft. Ook seriemaker Deborah Chow is duidelijk: "We hebben dit echt gemaakt als miniserie". Je kunt alleen verder met zoiets als hier een echte reden voor is, zo vertelt ze in een interview met Entertainment Tonight, maar die lijkt hier niet te zijn. Voor nu moeten we het dus doen met het eerste seizoen op Disney+.

Obi-Wan Kenobi (2022)
7.2
Kijk op Disney+ • Ewan McGregor keert terug als de iconische Jedi Master in de aankomende serie 'Obi-Wan Kenobi'. Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Star Wars:
Beeld: Still 'Obi-Wan Kenobi' via Disney+ / © 2022 Lucasfilm Ltd. & ™
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Obi-Wan Kenobi (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws