Rampenfilm 'Moonfall' met Halle Berry en Patrick Wilson nu te zien via Pathé Thuis

Rampenfilm 'Moonfall' met Halle Berry en Patrick Wilson nu te zien via Pathé Thuis

De maan komt op ramkoers met onze planeet in Moonfall (2022). Kan astronaut Brian de wereld nog redden? De rampenfilm met Halle Barry en Patrick Wilson is vanaf vandaag eindelijk on demand te huur via Pathé Thuis. Moonfall is via hier te zien.

In 1969, toen Apollo twee minuten lang contact verloor met de Aarde tijdens de historische maanlandingsmissie, zagen de astronauten iets wat ze 50 jaar lang verborgen hebben weten te houden. Als de maan nu botst met iets mysterieus waardoor zij uit haar baan raakt en op ramkoers komt met onze planeet, is NASA executive en voormalig astronaut Jo Fowler (Halle Berry) ervan overtuigd dat zij de aarde kan redden van vernietiging. Ze vertrekt samen met twee bondgenoten op een laatste missie de ruimte in. Maar de maan blijkt niet te zijn wat we dachten…

Kijk Moonfall nu op Pathé Thuis! 🍿

De rampenfilm is geregisseerd door Roland Emmerich, bekend van zijn films Independence Day (1996), The Day After Tomorrow (2004) en 2012 (2009). De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland en Charlie Plummer.

Moonfall (2022)
5.2
Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • In 'Moonfall' komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze in ramkoers komt met onze planeet. Het is slechts een kwestie van weken voordat de botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien.

Moonfall is nu te zien via Pathé Thuis. Je kunt de film nu huren vanaf €4,99. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Beeld: Still 'Moonfall' via Filmdepot

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsMoonfall (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws