Opnames gestart van 'My Big Fat Greek Wedding 3' in Griekenland

Opnames gestart van 'My Big Fat Greek Wedding 3' in Griekenland

My Big Fat Greek Wedding (2002) is terug! Hoofdrolspeler en schrijver Nia Vardalos kondigt de start van de opnames aan van alweer het derde deel. De cast en crew bevindt zich – hoe kan het ook anders – in Athene, Griekenland.

Vardalor maakt het nieuws zelf bekend op haar Instagram, waar ze tevens onthult dat zij het derde deel zal regisseren. Geen regiedebuut voor haar, want ze regisseerde eerder al I Hate Valentine's Day (2009). Ook keert ze hoogstwaarschijnlijk terug in de rol van Toula Portokalos.

Of de rest van de originele cast weer te zien zal zijn, is nog niet bekend. Michael Constantine, die Toula's vader speelde, zal in ieder geval niet terugkeren omdat hij vorig jaar overleed. Hij had wel graag in de nieuwe film mee willen spelen, maar kon dat fysiek niet aan, zo legde Vardalos eerder al uit.

Hij had me verteld dat hij niet in staat zou zijn om mee te doen aan de derde film en zijn wens was dat we doorgingen. Ik schreef het scenario om Michaels beslissing te weerspiegelen en zal altijd zijn laatste berichten aan mij koesteren, in de hoop dat we snel zouden filmen.

Plotdetails van My Big Fat Greek Wedding 3 worden nog even stilgehouden. De eerste film kwam uit in 2002 en ontving gelijk een Oscarnominatie. Op deel 2 moesten we wachten tot 2016, die iets minder werd ontvangen. Hoelang de opnames van deel 3 duren, is nog niet bekend. Op een releasedatum zullen we dus nog even moeten wachten.

Beeld: Still 'My Big Fat Greek Wedding 2' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsMy Big Fat Greek Wedding (2002)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws