Deze 25+ nieuwe films verschijnen in juli op Netflix

Deze 25+ nieuwe films verschijnen in juli op Netflix

De planning wat betreft Netflix Originals voor juli is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staan zeker weer wat pareltjes op het programma! We tellen maar liefst 23 nieuwe Netflix Original-films en 6 nieuwe gelicenseerde films.

Alle geplande nieuwe films op Netflix in juli hebben we in meerdere lijsten opgedeeld: een lijst met de geheel nieuwe Netflix Original-films en een lijst met nieuwe te verschijnen gelicenseerde films.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-films

Dit zijn alle 23 Netflix Original-films die in juli op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe films die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe gelicenseerde films op Netflix

Dit zijn alle 6 gelicenseerde films die gepland staan voor in de maand juli. Sommige films zijn compleet nieuw op Netflix, andere films zijn al eens eerder te zien geweest.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor juli. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

Beeld: Still 'The Gray Man' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws