Nieuwe komedieserie met Mr. Bean-acteur Rowan Atkinson nu te zien op Netflix

Nieuwe komedieserie met Mr. Bean-acteur Rowan Atkinson nu te zien op Netflix

Mr. Bean-acteur Rowan Atkinson maakt zijn comeback naar de komedieseries met een gloednieuwe Netflix-serie: Man vs. Bee (2022). De komedieserie waarin hij het opneemt tegen een bij is nu te zien op de streamingdienst.

In Man vs. Bee speelt de acteur gescheiden vader Trevor, een zogeheten 'housesitter' die op huizen van rijke mensen past als zij op vakantie zijn. Als zijn eerste klus moet hij passen op een enorm landhuis vol kunstwerken. Maar dan gooit een irritante bij roet in het eten…

Man vs. Bee is ontwikkeld door Atkinson samen met Will Davies, waar de Mr. Bean-acteur eerder mee samenwerkte aan Johnny English Strikes Again (2018). De nieuwe serie zal bestaan uit negen afleveringen van elk slechts tien minuten lang. Ondanks de korte afleveringen hoopt Netflix een grote slag te slaan met de nieuwe komedieserie.

Man vs. Bee (2022)
6.7
Kijk op Netflix • In deze komedieserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.

Man vs. Bee is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Man vs. Bee' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMan vs. Bee (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws