Charlize Theron deelt eerste beelden vanaf de set van 'The Old Guard 2'

Charlize Theron deelt eerste beelden vanaf de set van 'The Old Guard 2'

Charlize Theron zit middenin de opnames van The Old Guard 2, het langverwachte vervolg op Netflix-film The Old Guard (2020). De actrice onthult vandaag de eerste beelden vanaf de set, twee gemoedelijke foto's van de cast bij elkaar.

Naast Theron keren ook KiKi Layne, de Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts, de Nederlandse acteur Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo en Chiwetel Ejiofor terug in het vervolg. "Laten we aan het werk gaan," schrijft Theron bij de foto's.

Victoria Mahoney, assistent regisseur van Star Wars: The Rise of Skywalker (2019), neemt het regiestokje over van Gina Prince-Bythewood. Dat Prince-Bythewood niet ook de regie van deel 2 op zich neemt, is haar eigen keuze geweest.

Ik hou van The Old Guard en het verhaal en de personages die ik in de wereld mocht zetten. Het was spannend om het genre te verstoren. Ik heb besloten het vervolg niet te regisseren, maar blijf wel aan als producent. Ik laat onze franchise in goede handen achter nu mijn vriendin Vic Mahoney het volgende hoofdstuk op zich neemt.

Gina Prince-Bythewood

Het is nog niet bekend hoelang de opnames van het vervolg nog duren. Tevens is een releasedatum nog niet bekend. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet The Old Guard 2 in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Beeld: Still 'The Old Guard' via Netflix / Aimee Spinks
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Old Guard 2

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws