Netflix verlengt 'Selling Sunset' met een zesde én zevende seizoen

Netflix verlengt 'Selling Sunset' met een zesde én zevende seizoen

Wie dacht dat de recente reünie-aflevering van Selling Sunset (2019– ) een teken was dat de serie tot een einde kwam, heeft het goed mis. De realityserie mag namelijk door met een zesde én een zevende seizoen, zo maakt Netflix zojuist bekend.

Door dit nieuws komen gelijk een heleboel vragen naar boven drijven: komt Christine Quinn nog terug in de nieuwe seizoenen? Hoe kan Chrishell bij het makelaarskantoor blijven werken nu het uit is met Jason en ze een nieuwe partner heeft? Werkt nieuwe makelaar Chelsea er nog steeds?

Details over het aankomende zesde seizoen houdt Netflix nog even voor zich. Ook een releasedatum is nog niet bekend. De opnames starten later deze zomer al, waarna het nieuwe seizoen eventueel nog dit jaar te zien kan zijn. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Selling Sunset in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Selling Sunset (2019– )
6.4
Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.

Naast dit goede nieuws over Selling Sunset heeft de streamingdienst ook een releasedatum bekendgemaakt van de spin-offserie Selling the OC (2022– ): 24 augustus start de nieuwe serie over het Oppenheim-kantoor in Orange County op Netflix.

Selling the OC (2022– )
Een nieuwe groep makelaars gaat de strijd aan om zich te vestigen in het tweede kantoor van de Oppenheim Group aan de kust van Orange County.
Beeld: Still 'Selling Sunset' via Netflix / Mitchell Haaseth
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixSelling Sunset (2019– )Selling the OC (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws