'La noche más larga' trailer: nieuwe Spaanse misdaadserie al heel binnenkort te zien op Netflix

'La noche más larga' trailer: nieuwe Spaanse misdaadserie al heel binnenkort te zien op Netflix

"Chaos, actie en mysterie nemen de gevangenis van Monte Baruca in beslag," aldus Netflix over de gloednieuwe Spaanse serie La noche más larga (2022). Volgende maand is de nieuwe misdaadserie al te zien, vandaag worden we alvast getrakteerd op de eerste trailer.

De serie speelt zich af in de nacht van 24 december: een groep gewapende mannen omsingelt de gevangenis van Monte Baruca en snijdt alle communicatie met de buitenwereld af. Hun doel: Simón Lago, een gevaarlijke seriemoordenaar, gevangen nemen. Als de bewakers hem uitleveren, is de aanslag in een paar minuten voorbij. Maar Hugo, de gevangenisdirecteur, weigert te gehoorzamen en bereidt zich voor om de aanval te weerstaan.

Simon wordt gespeeld door Luis Callejo, die eerder op Netflix was te zien in In from the Cold (2022). Alberto Ammann neemt de rol van Hugo op zich, die we kennen uit Narcos (2015–2017) en Narcos: Mexico (2018–2021). Daarnaast komen ook David Solans, bekend van Merlí. Sapere Aude (2019–2021), en César Mateo, bekend van Bienvenidos a Edén (2021– ), voorbij.

La noche más larga (2022)
Kijk op Netflix • Gewapende mannen omsingelen een tbs-kliniek en blokkeren alle communicatie. Hun doel: seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen.

La noche más larga is vanaf 8 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'La noche más larga' via Netflix / Carla Oset
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLa noche más larga (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws