De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 25, 2022)

De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 25, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de laatste aflevering van Obi-Wan Kenobi (2022) met Ewan McGregor voegt Disney+ ook Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) toe. Daarnaast is nu het vijfde seizoen te zien van 9-1-1 (2018– ). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen of afleveringen vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 7.6
  Kijk op Disney+ • Negen maanden na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog valt Hitler-Duitsland België, Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië aan.
 2. 7.4
  Kijk op Disney+ • Na het afronden van zijn school besluit Nick Garrett zes weken in Europa te gaan reizen. Hij laat zijn vrienden, zijn familie en zijn vriendin Hannah achter.
 3. 7.2
  Kijk op Disney+ • Direct na de gebeurtenissen in de speelfilm, zijn dit de avonturen en vriendschap van de 14-jarige tech-genie Hiro en zijn barmhartige, geavanceerde robot Baymax.
 4. 6.4
  Kijk op Disney+ • Op een frisse dag in november 1998 moet een kalende computerverkoper uit Brooklyn zich melden bij de gevangenis om een straf van 17 jaar uit te zitten.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.7

  This Is Us (2016–2022)

  Seizoen 6, aflevering 17
  Kijk op Disney+ • 'This Is Us' volgt een unieke groep mensen waarvan de paden elkaar kruisen en waarvan hun levens op een curieuze wijzen verbonden zijn.
 2. 7.8

  9-1-1 (2018– )

  Seizoen 5, 8 afleveringen
  Kijk op Disney+ • 9-1-1 speelt zich af in het oproepcentrum van de hulpdiensten, waar veel verschillende mensen werken. Ze leiden allemaal een moeilijk bestaan, want werk en privé is soms moeilijk gescheiden te houden.
 3. 7.6
  Kijk op Disney+ • Negen maanden na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog valt Hitler-Duitsland België, Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië aan.
 4. 7.1

  Obi-Wan Kenobi (2022)

  Seizoen 1, aflevering 6
  Kijk op Disney+ • Ewan McGregor keert terug als de iconische Jedi Master in de aankomende serie 'Obi-Wan Kenobi'. Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Star Wars:
 5. 7.1
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 6. 6.9
  Kijk op Disney+ • Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'.
 7. 6.8

  Big Sky (2020– )

  Seizoen 2, aflevering 11
  Kijk op Disney+ • Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten samen met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt.
 8. 6.2

  Ms. Marvel (2022)

  Seizoen 1, aflevering 3
  Kijk op Disney+ • In 'Ms. Marvel' wordt Kamala Khan, een Amerikaanse moslimtiener die opgroeit in Jersey City, geïntroduceerd. Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is 'n mega-superheldenfan met veel verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een nieuwe Original-film. De oorlogsdocumentaire Apocalypse: Hitler Takes on The West (2021) lijkt helaas in Nederland niet goed af te spelen. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.4
  Kijk op Disney+ • De sage van Tonya Harding en Nancy Kerrigan had de aandacht van de hele wereld. Kijk terug op een van de beruchtste olympische schandalen ooit.
 2. 7.2
  Kijk op Disney+ • Een grote uitdaging, een gewaagd experiment en uiteindelijk een grote mislukking. In 2001 hebben sportentertainment-titanen Dick Ebersol en Vince McMahon de marketeingkracht van hun bedrijven - NBC en WWE - gebruikt en de XFL opgezet.
 3. 7.2
  Kijk op Disney+ • Op 8 april 2012 verblufte Pat Summitt, de beste universiteitscoach ooit, de sportwereld door ontslag te nemen van Tennessee.
 4. 7.0
  Kijk op Disney+ • Nadat ze van Nigeria naar Griekenland zijn geëmigreerd, proberen vader Charles en moeder Vera Antetokounmpo te overleven en voor hun vijf kinderen te zorgen.
 5. 6.9
  Kijk op Disney+ • In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
 6. 6.1
  Kijk op Disney+ • Verhaal over een jonge, veroordeelde moordenaar die stervende is aan kanker en z'n dokter gijzelt in een wanhopige poging Los Angeles te ontvluchten.
 7. 6.0
  Kijk op Disney+ • Mack Wrestles neemt het publiek achter de schermen waar Mack Beggs, een transgender worstelaar uit Euless, Texas, worstelt met buitenstaanders die transgender atleten stigmatiseren.
 8. 5.7
  Kijk op Disney+ • 'Trevor: The Musical' is een verhaal over een charmante, energieke jongen van dertien met een levendige fantasie. Wanneer hij door een gênante gebeurtenis op school de verkeerde soort aandacht krijgt, worstelt Trevor met zijn identiteit en moet hij zijn eigen plekje zien te veroveren.
 9. 5.6
  Kijk op Disney+ • De geheimzinnige man die zich de Punisher noemt, heeft al met meer dan 125 maffialeden afgerekend. Toch kan niemand hem te pakken krijgen.
 10. 5.4
  Kijk op Disney+ • Een geslaagde militaire aannemer (Bradley Cooper) keert terug naar de plek waar hij het meest succesvol was. Als hij contact zoekt met zijn grote liefde van vroeger (Rachel McAdams) krijgt hij onverwacht gevoelens voor een jonge, veelbelovende luchtmachtpiloot (Emma Stone) die hem in de gaten moet houden.
 11. 4.5
  Kijk op Disney+ • In ‘Backstory: Serena vs. The Umpire’ verbindt Don Van Natta Jr.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws