'Stranger Things'-makers geven update over spin-offserie: 'Het wordt anders dan fans verwachten'

'Stranger Things'-makers geven update over spin-offserie: 'Het wordt anders dan fans verwachten'

Wie vreest dat het einde van Stranger Things (2016– ) in zicht is, kan opgelucht ademhalen, want de productieleiders bespreken eindelijk hun plannen voor een spin-offserie. De serie zal velen verrassen, inclusief Netflix, waarschuwen ze.

De gebroeders Matt en Ross Duffer, de productieleiders van Stranger Things, geven een positieve update over de voortgang van de spin-offserie. Het duo verklapte eerder al een plan te hebben voor de nieuwe serie, maar gaven daar geen details over. Zelfs Netflix zou niet weten wat de broers plannen. Ze zouden niemand hun plan vertellen, totdat acteur Finn Wolfhard hun plan raadde. De broers waren erg onder de indruk van Wolfhard en voorspelden naar aanleiding hiervan zelfs dat de jonge acteur regisseur zal worden.

De reden waarom we nog niets aan de nieuwe serie gedaan hebben, is omdat we het niet om de verkeerde reden willen doen. Los van de link met Stranger Things moet dit een serie zijn die ik wil maken en dat is het geval. Al halen we de titel Stranger Things weg, dan nog ben ik er enthousiast over. Het is echter niet… Het zal anders zijn dan wat iedereen verwacht, inclusief Netflix.

Matt Duffer

Stranger Things seizoen 4 deel 1 is nu te zien op Netflix. Vanaf 1 juli zullen ook de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen op de streamingdienst te zien zijn. Een vijfde seizoen is ook nog op komst.

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws