Maker Netflix-serie 'The Umbrella Academy' vindt vier seizoenen genoeg

Maker Netflix-serie 'The Umbrella Academy' vindt vier seizoenen genoeg

Sinds een paar dagen kan er weer genoten worden van een gloednieuw seizoen van The Umbrella Academy (2019– ). Wie van de seizoenen geniet en rekent op nog vele meer, zou er zomaar naast kunnen zitten. Productieleider Steve Blackman hoopt nog toestemming te krijgen voor een vierde seizoen, maar daarna is het volgens hem wel welletjes.

The Umbrella Academy is een van de hitseries van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in 2019 en werd enkele weken na de release al verlengd met een tweede seizoen. Inmiddels zijn we bij seizoen drie en fans vragen zich af of er een vierde seizoen zal komen. Gezien het feit dat de serie zowel door critici als fans geprezen wordt, is het zeker niet ondenkbaar. Blackman ziet een vierde seizoen ook wel gebeuren, maar dat zal waarschijnlijk het laatste seizoen worden:

Ik denk dat het onvermijdelijk is dat een eventueel vierde seizoen richting een ontknoping gaat. Ik zou niet weten waar het heen zou moeten gaan na seizoen 4. We moeten voorzichtig zijn. Mijn plan voor volgend jaar is om niet op dezelfde grond verder te gaan. Het is een uitdaging om met een nieuwe manier te komen door te tornen aan deze verhaallijn, toch denk ik een idee te hebben hoe dat te doen. Als we tot een vierde seizoen komen, denk ik dat het een geweldig einde zou zijn voor de serie. Ik zeg niet dat ik niet meer zou kunnen doen, maar ik denk dat vier seizoenen mooi is, ook voor het publiek.

Blackman vertelt dat hij sinds het begin van de serie vier seizoenen in zijn hoofd had. Toch geeft hij toe dat het moeilijk in te schatten is wat de toekomst in petto heeft voor de serie, zeker omdat het vierde seizoen nog niet bevestigd is.

Het derde seizoen van The Umbrella Academy is nu te zien op Netflix.

The Umbrella Academy (2019– )
7.9
Kijk op Netflix • Een ontspoord gezin van superhelden komt bij elkaar om het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer op te lossen.
Beeld: Still 'The Umbrella Academy' via Netflix/Christos Kalohoridis
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Umbrella Academy (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws