Emilia Clarke niet geïnteresseerd in terugkeer als Daenerys Targaryen in 'Game of Thrones'-vervolg

Emilia Clarke niet geïnteresseerd in terugkeer als Daenerys Targaryen in 'Game of Thrones'-vervolg

Toen een paar dagen geleden bekend werd gemaakt dat Kit Harrington opnieuw te zien zal zijn als Jon Snow in de Game of Thrones-vervolgserie, begonnen fans zich meteen af te vragen of er meer vertrouwde gezichten zouden terugkeren. Emilia Clarke die in Game of Thrones te zien is als Daenerys Targaryen was er vrij stellig over: ze is niet geïnteresseerd in een eventuele terugkeer.

In een interview met de BBC vertelt Clarke dat Harrington haar over het nieuwe project vertelde. Dit echter wekte blijkbaar geen interesse bij de actrice, want toen haar ronduit gevraagd werd of ze terug zou keren, was het antwoord helder: "Nee, ik denk dat ik klaar ben".

De serie moet dus zonder deze Targaryen door. Ondertussen speelt de familie wel een belangrijke rol in de prequel die zich volledig richt op de Targaryen-clan en de voorouders van Daenerys die King's Landing overnamen. Als een kijker is Clarke overigens wel geïnteresseerd. De actrice vertelde dat zij staat te popelen om de serie te zien:

Ik ga dit als een frisse kijker bekijken omdat de gebeurtenissen zich een 'miljard' jaar voor onze serie afspeelt dus het zal anders aanvoelen.

Clarke keert niet terug in de wereld van Westeros, maar zal zich wel voegen bij een andere spectaculaire wereld, die van Marvel Cinematic Universe. De actrice zal binnenkort te zien zijn in Secret Invasion. Welk personage ze zal spelen is nog niet bekend.

Beeld: Still 'Game of Thrones' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand HBO MaxGame of Thrones (2011–2019)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws