Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 25, 2022)

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 25, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een gloednieuw seizoen van de hitserie The Umbrella Academy (2019– ) is tevens de gloednieuwe komedieserie Man vs. Bee (2022– ) nu te zien, met Mr. Bean-acteur Rowan Atkinson. Daarnaast verscheen deze week de Zuid-Koreaanse misdaadserie La Casa de Papel: Korea (2022– ). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • Een ontspoord gezin van superhelden komt bij elkaar om het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer op te lossen.
 2. 6.8
  Kijk op Netflix • In deze komedieserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
 3. 5.4
  Kijk op Netflix • Een groep onnozele kinderen wordt in de wildernis onderworpen aan een overlevingstocht en een poging om op hun eigen benen te staan.
 4. 5.3
  Kijk op Netflix • Vermomd onder de schaduw van een masker, werkt een groep desperado's samen onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als "De Professor" om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien.
 5. 2.3
  Kijk op Netflix • Stap in het leven van een groep rijke vrienden uit Barcelona die een voorliefde delen voor over-the-top mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Man vs. Bee' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws