Speedbootongeluk op de set van 'My Big Fat Greek Wedding 3'

Speedbootongeluk op de set van 'My Big Fat Greek Wedding 3'

De opnames van My Big Fat Greek Wedding 3 zijn nog maar net begonnen en het is al mis gegaan. Vrijdagochtend, op de vierde dag van de opnames, kwamen twee speedboten met elkaar in aanvaring. Het ongeval vond plaats in Thymari in het zuiden van Griekenland. Bij het ongeluk raakte een Griekse man gewond, zo meldt de kustwacht.

Na de aanvaring kapseisde een van de boten met passagiers en al. Onder de passagiers waren acteurs en bemanningsleden die op zee gered werden door de Griekse kustwacht. Een van de acteurs, van Griekse afkomst, raakte gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd. De acteur kwam vast te zitten onder de boot en moest worden gered door een duiker. Zijn verwondingen vallen gelukkig mee.

In totaal waren er zestien acteurs en bemanningsleden betrokken bij het ongeluk. De vijftien overige opvarenden maken het gelukkig allemaal goed. Het was de bedoeling dat de boten parallel aan elkaar zouden varen en dat ging mis! Hoe het fout heeft kunnen gaan, wordt onderzocht door de havenautoriteiten. Voor de scène in kwestie werden er zeven speedboten ingezet en naar verluidt is het ongeluk ontstaan door een misrekening over de afstand en snelheid waarmee de boten elkaar zouden kruisen.

Gelukkig konden de opnames spoedig hervat worden na het ongeluk.

Beeld: Still 'My Big Fat Greek Wedding' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsMy Big Fat Greek Wedding (2002)My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws