'Spencer'-regisseur Pablo Larraín regisseert zwarte komedie voor Netflix

'Spencer'-regisseur Pablo Larraín regisseert zwarte komedie voor Netflix

De man achter de Oscargenomineerde film Spencer (2021), Pablo Larraín, begint aan een nieuwe film voor Netflix. Het gaat om de zwarte komedie El Conde, die de bloedige Chileense dictator Augusto Pinochet afbeeldt als een 250 jaar oude vampier.

Larraín gaat het project aan samen met Guillermo Calderón, een beroemde Chileense toneelschrijver die ook met de regisseur samenwerkte aan Neruda (2016) en El Club (2015). De film zal worden geproduceerd door Fabula, het productiebedrijf van de gebroeders Larraín.

We zijn erg blij, want Netflix is een plek waar regisseurs die ik zeer bewonder echt waardevolle films hebben gemaakt. Met deze zwarte komedie willen we de gebeurtenissen die de afgelopen 50 jaar in Chili en de wereld hebben plaatsgevonden observeren, begrijpen en analyseren. We hebben er het volste vertrouwen in dat we goed werk zullen leveren. Het zal ongetwijfeld een avontuur worden met veeleisende opnames, maar zeer inspirerend en zinvol.

Pablo Larraín

El Conde gaat over Pinochet die niet dood is, maar een vampier is die na een leven van 250 jaar toch besluit te willen sterven in verband met zijn oneer en familieconflicten. De film zal naar verwachting in 2023 op Netflix verschijnen. Over de cast is al het een en ander bekend. Zo worden hoofdrollen vertolkt door Jaime Vadell en Gloria Münchmeyer. Ook zullen er rollen zijn voor Alfredo Castro en Paula Lunchsinger.

Beeld: Still 'El Conde' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand NetflixEl Club (2015)Neruda (2016)Spencer (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws