Zendaya filmde tijdens quarantaine stiekem een complete film samen met John David Washington

Zendaya filmde tijdens quarantaine stiekem een complete film samen met John David Washington
10 juli 2020 om 12:17

Waar de één genoten heeft van wat meer rust tijdens quarantaine, heeft een ander de kans gegrepen om de handen uit de mouwen te steken. Zo ook Zendaya. De actrice heeft in het geheim, samen met John David Washington, een complete film opgenomen. Ze deelt een eerste foto van Malcolm & Marie op Twitter.

Van 17 juni tot 2 juli filmden een kleine cast en crew het geheime project in het Caterpillar House, een milieuvriendelijk glazen gebouw in Californië. In de tuim twee weken tijd wisten ze de gehele film op te nemen, naar zeggen geheel volgens de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus.

In Nederland zou dat betekenen dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar hield. In de VS zijn de regels net iets anders, zo zijn Zendaya en Washington in een innige omhelzing te zien op de foto die Zendaya deelt op Twitter. Gelukkig werden ze regelmatig getest op het virus en zijn ze vooraf aan de opnames twee weken in quarantaine gegaan.

Enkel de titel van de film is nu nog bekend: Malcolm & Marie. Meer dan dat weten we niet. Het gerucht gaat dat de film veel weg heeft van de Netflix-film Marriage Story (2019) met Adam Driver en Scarlett Johansson. Ook zou de film ingaan op relevante thema's waar de wereld momenteel mee te maken heeft.

Sam Levinson regisseerde de geheime film. Binnen zes dagen vanaf het moment dat hij gebeld werd door Zendaya had hij het script af en stond hij klaar om Malcolm & Marie te regisseren. Levinson was degene die de ster uit BlacKkKlansman (2018) en Tenet (2020), Washington, aandroeg voor het project.

Waar en wanneer Malcolm & Marie te zien zal zijn, is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Malcolm & Marie' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten