Ladies Night weer terug in de bioscoop met 'Alles is zoals het zou moeten zijn'

Ladies Night weer terug in de bioscoop met 'Alles is zoals het zou moeten zijn'
10 juli 2020 om 11:40

Dutch Filmworks maakt zojuist bekend dat er eindelijk weer een Ladies Night georganiseerd wordt in de bioscopen. 3, 4 en 5 augustus zie je op de speciale avond voor vrouwen de nieuwste romantische komedie Alles is zoals het zou moeten zijn (2020).

Vanwege het sluiten van de bioscopen en alle huidige coronamaatregelen bleef een nieuwe Ladies Night even uit. Dutch Filmworks bevestigt met dit nieuws dat de bioscopen er nu weer klaar voor zijn. En met welke film kunnen ze dit beter doen dan met de perfecte nieuwe vrouwenfilm Alles is zoals het zou moeten zijn?

Iris (Barbara Sloesen) is net bevallen van haar eerste kindje als haar vriend Pieter (Jelle de Jong) opbiecht dat hij nooit een kindje heeft gewild. Hij besluit naar Afrika te gaan met zijn nieuwe liefde. Iris ziet het liefst Pieter bij haar terugkomen, maar haar vriendinnen overtuigen haar dat ze moet afrekenen met haar overspelige ex.

Bekijk hier de trailer van Alles is zoals het zou moeten zijn:

De film van regisseur Ruud Schuurman gaat officieel pas donderdag 6 augustus in première, maar bezoekers van de Ladies Night krijgen deze dus al eerder te zien op 3, 4 en 5 augustus. Kaarten voor een Ladies Night bij jou in de buurt vind je hier.

Alles is zoals het zou moeten zijn (2020)
7.1
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Alles is zoals het zou moeten zijn' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen BioscoopAlles is zoals het zou moeten zijn (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten