Margot Robbie lijkt sprekend op Barbie op nieuwe beelden van 'Barbie'-set

Margot Robbie lijkt sprekend op Barbie op nieuwe beelden van 'Barbie'-set

Fans en media verbazen zich over de nieuwe look van Margot Robbie als Barbie. Waar eerst nog beweerd werd dat Robbie niet de juiste keuze was voor de rol van Barbie, omdat ze totaal niets weg zou hebben van de plastic blondine, worden de filmmakers nu geprezen voor hun make-over. Nieuwe foto's van de set zijn nu te zien.

Tijdens de opnames van Barbie waren er genoeg fotografen aanwezig om de nieuwe look van Robbie duidelijk vast te leggen en de reacties liegen er niet om. Behalve fotografen waren er ook fans aanwezig op de set, velen speciaal aanwezig voor Margot Robbie, sommigen zelfs verkleed als Harley Quinn, Robbie's personage uit Suicide Squad (2016). De sfeer op de set lijkt ontspannen. Robbie nam de tijd om foto's te nemen met fans en maakte hier en daar praatjes met crewleden.

Barbie gaat over een pop die verstoten wordt omdat ze niet perfect genoeg is. Zij besluit op avontuur te gaan in de echte wereld. Waarvan Barbie verstoten wordt, daar is geen eenduidigheid over. De ene bron meldt dat ze verstoten wordt van 'Barbieland' en een andere meldt dat het zou gaan om een speelgoed maatschappij.

Barbie is vanaf woensdag 19 juli 2023 in de bioscoop te zien.

Barbie (2023)
Een pop die in 'Barbieland' leeft, wordt verbannen omdat ze niet perfect genoeg. Ze gaat op avontuur in de echte wereld.
Beeld: Still 'Barbie' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopBarbie (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws