'Westworld' seizoen 4 vandaag van start op HBO Max

'Westworld' seizoen 4 vandaag van start op HBO Max

Westworld (2016– ) gaat vandaag verder op HBO Max. De eerste aflevering van alweer het vierde seizoen van de veelgeprezen sciencefictionserie is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst, met vanaf nu elke week een gloednieuwe aflevering.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Westworld seizoen 3.

Alles lijkt vredig sinds Maeve en Caleb vorig seizoen de voorspellende AI Rehoboam uitschakelden. Dolores heeft zelfs geholpen, maar het koste wel haar leven. In seizoen 4 maken we een tijdsprong van zeven jaar. "Er wordt niet meer gevochten. Het is allemaal voorbij. We hebben het grote gevecht overgeslagen en nu zien we de nasleep van de strijd," aldus seriemaker Lisa Joy.

Kijk Westworld nu op HBO Max! 🍿

Nieuw in het vierde seizoen is Ariana DeBose, Oscarwinnares die we onlangs zagen in West Side Story (2021). Bekende gezichten Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul en Angela Sarafyan keren daarnaast terug.

Westworld (2016– )
8.6
Kijk op HBO Max • 'Westworld' draait om het futuristische fantasypark Westworld waar bezoekers interactie beleven met robots in beroemde historische omgevingen.

De eerste aflevering van Westworld seizoen 4 is nu te zien op HBO Max. Elke maandag verschijnt een gloednieuwe aflevering, met de achtste en laatste aflevering die vanaf 14 augustus is te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op HBO Max.

Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Beeld: Still 'Westworld' via HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO Max VOD-tips Hbo max-tipsWestworld (2016– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws