Veelgeprezen Spaanse thriller alleen nog deze week te zien op Netflix

Veelgeprezen Spaanse thriller alleen nog deze week te zien op Netflix

Iedereen die Contratiempo (2016) nog niet heeft gezien, moet snel zijn. De Spaanse thriller verdwijnt deze week namelijk van Netflix. De film over een jonge ondernemer en een mysterieuze moord is de komende dagen voor het laatst te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Contratiempo verdwijnt 30 juni van Netflix. De laatste dag van de maand is doorgaans een dag waarop de streamingdienst van veel films afscheid neemt, ook omdat er de eerste dag van de maand juist veel nieuwe films verschijnen. Titels worden altijd aan het einde van de dag verwijderd, dus je hebt nog tot donderdagavond laat om de Spaanse thriller te bekijken.

Contratiempo (2016)
8.0
Kijk op Netflix • Film over de jonge en zeer succesvolle zakenman Adrián Doria, die wordt verdacht van de moord op zijn minnares.

In Contratiempo lijkt de internationale jonge ondernemer Adrián Doria (Mario Casas) het allemaal te hebben in het leven: rijkdom, roem en en een zorgzame vrouw aan zijn zijde. Maar zijn perfecte leven staat op het punt om af te brokkelen als Doria opgesloten wordt gevonden in een hotelkamer naast een lijk, en daardoor wordt verdacht van moord. Hij besluit de hulp in te roepen van de beroemde advocaat Virginia (Ana Wagener), terwijl de klok tikt.

Beeld: Still 'Contratiempo' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsContratiempo (2016)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws