Officiële trailer Italiaanse Netflix-serie 'Di4ries' nu te zien

Officiële trailer Italiaanse Netflix-serie 'Di4ries' nu te zien
27 juni 2022 om 14:47

Di4ries (2022– ) is de allereerste Italiaanse Netflix-serie voor en over de jeugd. De serie volgt de 13-jarige Pietro die als middelbare scholier elke dag nieuwe dingen meemaakt. De eerste beelden zijn nu te zien.

Di4ries (Di4ri) bestaat uit in totaal 15 afleveringen en vertelt de spannende verhalen van een groep middelbare scholieren die elk met hun eigen problemen worstelen waaronder eerste liefdes, eenzaamheid en groei. Peter staat centraal in het verhaal. Hij is een charismatische en zelfverzekerde jongen, maar ook hij heeft zo zijn problemen. Thuis is er altijd ellende, zijn ouders ruzieën aan een stuk door en op school lijkt zijn grote liefde maar weinig oog voor hem te hebben. Gelukkig heeft hij een geweldige groep vrienden waardoor hij nooit ergens alleen voor staat, zelfs niet wanneer de school gesloten dreigt te worden.

Andrea Arru kruipt in de rol van Pietro. Zijn vrienden en klasgenoten worden gespeeld door onder andere Flavia Leone, Sofia Nicolini, Biagio Venditti, Liam Nicolosi, Federica Franzellitti, Francesca La Cava en Pietro Sparvoli.

Di4ries is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Di4ries (2022– )
7.1
Kijk op Netflix • Eerste verliefdheden, eerste kussen, plezier met vrienden - en vetes met rivalen. In de gangen van Galileo Galilei Middle School, is elke dag vol verrassingen!
Beeld: Still 'Di4ri' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sDi4ries (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws