Amazon Prime Video deelt eerste beelden van nieuwe zomerse realityserie

Amazon Prime Video deelt eerste beelden van nieuwe zomerse realityserie

Amazon Prime Video heeft vannacht een nieuwe realityserie aangekondigd. In Forever Summer: Hamptons (2022– ) volgen we een groep jongvolwassenen van hele verschillende achtergronden, die samen een zinderende zomer beleven in de populaire vakantieregio The Hamptons in de VS.

The Hamptons bestaat uit een aantal dorpen en gehuchten die allemaal in het gebied van East Hampton en Southampton liggen, in het oosten van Long Island in de staat New York. Het is een verzameling van populaire badplaatsen met veel dure buitenhuizen van rijke Amerikanen. Elke zomer trekken er talloze mensen naar de regio om vakantie te vieren, en daar zag Amazon Prime Video wel een serie in.

Bekijk de trailer van Forever Summer: Hamptons hieronder:

De serie is gemaakt door hetzelfde team dat eerder ook realityserie Southern Charm creeërde en draait om een groep jonge mensen die elkaar voor de opnames van de serie nog niet kende. Ze hebben allemaal een erg verschillende achtergrond, maar ontdekken in de zomerse setting van The Hamptons al gauw ook flink wat overeenkomsten.

Forever Summer: Hamptons (2022– )
3.8
Kijk op Prime Video • Een realityserie over een groep studenten met zeer verschillende achtergronden, van rijke New Yorkse jongeren tot de lokale middenklasse, tijdens hun zinderende zomervakantie in de Hamptons.

Alle afleveringen van Forever Summer: Hamptons zijn vanaf 15 juli te zien op Amazon Prime Video. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Amazon Prime Video verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Screenshot uit trailer 'Forever Summer: Hamptons'
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoForever Summer: Hamptons (2022– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws