Netflix-kijkers liggen dubbel om nieuwe komedieserie met Rowan Atkinson: 'Hilarisch'

Netflix-kijkers liggen dubbel om nieuwe komedieserie met Rowan Atkinson: 'Hilarisch'

Man vs. Bee (2022– ) staat nog maar net op Netflix en staat nu al in de top 10 op de streamingdienst, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de gloednieuwe komedieserie met Mr. Bean-acteur Rowan Atkinson. De serie valt in de smaak en op Twitter zijn kijkers duidelijk: "Rowan Atkinson is weer geweldig als vanouds".

Andere handige Netflix-pagina's:

Binnen de eerste week bevindt de serie zich al op de vierde plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de komedieserie volop wordt bekeken in ons land. Kijkers liggen overduidelijk dubbel van het lachen bij het zien van Man vs. Bee, als we Twitter mogen geloven: "Als je echt wilt lachen kijk Man vs. Bee op Netflix".

Man vs. Bee (2022– )
6.8
Kijk op Netflix • In deze komedieserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.

In Man vs. Bee speelt de Mr. Bean-acteur gescheiden vader Trevor, een zogeheten 'housesitter' die op huizen van rijke mensen past als zij op vakantie zijn. Als zijn eerste klus moet hij passen op een enorm landhuis vol kunstwerken. Maar dan gooit een irritante bij roet in het eten…

Beeld: Still 'Man vs. Bee' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMan vs. Bee (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws