'Wrong Place' trailer: Bruce Willis schittert in nieuwe actiethriller van 'The Irishman'-makers

'Wrong Place' trailer: Bruce Willis schittert in nieuwe actiethriller van 'The Irishman'-makers

Bruce Willis is terug in de trailer van Wrong Place (2022), de nieuwe actiethriller van dezelfde producenten die eerder The Irishman (2019) en Lone Survivor (2013) maakten.

Frank (Bruce Willis) is het voormalig hoofd van de politie in een klein stadje. Hij wordt opgejaagd door een methcrimineel die hem het zwijgen wil opleggen voordat hij een ooggetuigeverklaring tegen zijn familie kan afleggen. Wanneer de crimineel dreigt Franks dochter (Ashley Greene) iets aan te doen, komt hij voor een lastige keuze te staan.

Wrong Place is één van de laatste films van Bruce Willis. De acteur stopt namelijk met acteren doordat hij lijdt aan afasie, een taalstoornis veroorzaakt door hersenletsel die zijn vermogen tot communiceren belemmert. Voordat hij stopte, wist hij nog de opnames van enkele films af te ronden, waaronder Wrong Place.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

In de VS verschijnt de film op 15 juli. Een Nederlandse releasedatum is nu nog niet bekend. Het is ook nog onzeker of de film in de bioscoop uitkomt of dat een streamingdienst de rechten weet te bemachtigen. Dat laatste lijkt in dit geval waarschijnlijker. Zo kwam Willis' recente film Gasoline Alley (2022) hier onlangs uit op Netflix.

Wrong Place (2022)
4.0
Frank (Bruce Willis) is een voormalige politiechef die als beveiliger werkt in een kleine stad. Als hij getuige is van een misdaad, wordt Frank achtervolgd door drugsbaron Jake (Michael Sirow), die hem het zwijgen wil opleggen.
Beeld: Still 'Wrong Place' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsWrong Place (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws