Disney+ onthult eerste beelden en releasedatum van 'Hocus Pocus 2'

Disney+ onthult eerste beelden en releasedatum van 'Hocus Pocus 2'

Hocus Pocus 2 (2022) heeft eindelijk een releasedatum te pakken. Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren komende september terug op Disney+ in het vervolg op Hocus Pocus (1993). Ook is nu alvast de eerste teaser te zien.

Bijna dertig jaar na het origineel worden de drie heksen uit Hocus Pocus per ongeluk bevrijdt door drie jonge vrouwen. Ze bevinden zich nu in het moderne Salem en de vrouwen moeten de kind-hongerige Sanderson Sisters zien te stoppen.

Naast Midler, Parker en Najimy bestaan de nieuwe castleden uit Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Tony Hale, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Henderson en Nina Kitchen. Daarnaast keert ook Doug Jones terug, die we kennen als Billy Butcherson in de originele film.

Hocus Pocus is nu te zien op Disney+. Vanaf 30 september is daar ook Hocus Pocus 2 te bekijken. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Hocus Pocus 2 (2022)
Kijk op Disney+ • In dit vervolg op 'Hocus Pocus' (1993) ontwaakt een drietal jonge vrouwen per ongeluk de drie heksen uit hun slaap.
Beeld: Still 'Hocus Pocus 2' via Disney+ / YouTube
Tekst: Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+Hocus Pocus 2 (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws