Netflix kondigt nieuwe Turkse serie aan met 'Kara Para Ask'-ster

Netflix kondigt nieuwe Turkse serie aan met 'Kara Para Ask'-ster

Je hebt fans van Spaanse series, maar ook van series uit Turkije. Dat beseft Netflix zich maar al te goed en kondigt vandaag een gloednieuwe Turkse titel aan: Zeytin Ağacı (2022– ). De hoofdrol is een actrice die we kennen uit de hitserie Kara Para Ask, oftewel Black Money Love (2014–2016). Volgende maand is de nieuwe dramaserie al te zien.

De vriendschap van Ada, Sevgi en Leyla, die begon op de universiteit, veranderde in een vriendschap die hen kracht geeft, zelfs in hun slechtste tijden. Ada is een succesvol chirurg en Sevgi is een ambitieuze advocaat. Leyla heeft nooit gewerkt voor een carrière in tegenstelling tot hen beiden. Zij leidt een gelukkig leven met haar man en zijn zoon.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

De sterke band tussen deze drie vrouwen wordt echter op de proef gesteld wanneer bij Sevgi kanker wordt vastgesteld. In plaats van Ada's wensen te volgen en zich te laten behandelen in een ziekenhuis, volgt Sevgi een heel andere hoop. Ze vraagt Leyla haar mee te nemen naar Ayvalık om een mysterieuze man genaamd Zaman te vinden. Wanneer ze beseffen dat er geen manier is om Leyla op andere gedachten te brengen, gaan ze allemaal wanhopig op reis.

Ze weten nog niet hoe deze reis hun leven compleet zal veranderen. Deze zoektocht, begonnen door Sevgi, zal onverwachte gebeurtenissen veroorzaken, niet alleen in haar leven maar ook in dat van Ada en Leyla.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

De hoofdrol wordt gespeeld door Tuba Büyüküstün, die we kennen als Elif in Kara Para Ask. De overige rollen zijn voor Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu en Serkan Altunorak.

Zeytin Ağacı (2022– )
6.1
Kijk op Netflix • Drie vrienden nemen deel aan een therapiesessie in een stadje aan zee en leren om te gaan met onopgeloste trauma's die verband houden met het verleden van hun families.

Another Self is vanaf 28 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Another Self' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixZeytin Ağacı (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws