Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week
11 juli 2020 om 09:51

Week 28 komt alweer bijna ten einde en dat betekent dat we terugkijken naar wat deze week voor Netflix heeft gebracht. Er werd niet heel veel door Netflix toegevoegd, maar er zit voor ieder wat wils tussen deze week, met de compleet nieuwe Netflix Original-film The Old Guard (2020) met Charlize Theron, als onze favoriet van de week.

In de kleine lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix, inclusief de aanbodexplosie van vorige week, vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.4
  Kijk op Netflix • Wanneer bij de Boston Marathon twee explosieven afgaan begint voor politieagent Tommy Saunders (Mark Wahlberg) een race tegen de klok om de daders op te sporen voor zij opnieuw toeslaan.
 2. 7.3
  Kijk op Netflix • Opgegroeid in de suikerrietvelden van Puerto Rico, groeide Walter op tot een abnormale, cape-dragende helderziende wiens televisiehoroscopen 120 miljoen Latin-kijkers per dag bereikten gedurende 30 jaar, voordat hij op mysterieuze wijze verdween.
 3. 7.2
  Kijk op Netflix • Zeven vrienden verliezen zich al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat in hun gemeenschappelijke liefde:
 4. 6.9
  Kijk op Netflix • Aziatisch-Amerikaanse creatievelingen brengen in deze korte documentaire een eerbetoon aan het personage uit 'Baby-Sitters Club' dat afrekende met stereotypering.
 5. 6.8
  Kijk op Netflix • Een vrijgevochten man krijgt de diagnose darmkanker en begint aan een verhelderende roadtrip met zijn zoon door Zuid-Afrika.

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan de pagina Nieuw op Netflix met alle nieuw toegevoegde films en series op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten