'Thirteen Lives' trailer: Ron Howards waargebeurde thriller deze zomer op Amazon Prime Video

'Thirteen Lives' trailer: Ron Howards waargebeurde thriller deze zomer op Amazon Prime Video

Al verschillende docu's wisten het verhaal over een Thais voetbalteam dat vast kwam te zitten in een grot naar het scherm te brengen. Dit keer wordt het aangrijpende verhaal omgetoverd tot een heuse thriller met Thirteen Lives (2022). Amazon Prime Video maakt zojuist aan de hand van de eerste trailer de releasedatum bekend. Komende augustus is het al zover.

Juni 2018 gaat een groep onschuldige tieners op excursie naar de Tham Luang Nang grot. Wanneer een onverwachte regenbui hen in een kamer in de berg gevangen houdt, moeten ze hier zien te overleven. Verscholen in een doolhof van ondergelopen grottunnels, worden ze geconfronteerd met onmogelijke kansen. Het duurde negen dagen voor de duikers de jongens en hun coach vonden, pas na 17 dagen werden ze eindelijk bevrijd.

De waargebeurde thriller is geregisseerd door Ron Howard, de Oscarwinnende man achter films als A Beautiful Mind (2001), The Da Vinci Code (2006) en Solo: A Star Wars Story (2018). De hoofdrollen zijn voor niemand minder dan Joel Edgerton, Colin Farrell, Lord of the Rings-ster Viggo Mortensen en Tom Bateman.

Thirteen Lives is vanaf 5 augustus te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

Thirteen Lives (2022)
7.8
Kijk op Prime Video • Een reddingsmissie wordt georganiseerd in Thailand waar een groep jonge jongens en hun voetbalcoach vastzitten in een stelsel van ondergrondse grotten die onder water loopt.
Afbeelding via Amazon Prime Video
Afbeelding via Amazon Prime Video
Beeld: Still 'Thirteen Lives' via Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's Amazon Prime VideoThirteen Lives (2022)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws