Nieuw op Cinetree: Joachim Triers Noorse dramafilm 'Oslo, 31. august'

Nieuw op Cinetree: Joachim Triers Noorse dramafilm 'Oslo, 31. august'

Op Cinetree kijk je nu naar Oslo, 31. august (2011), een dramafilm uit Noorwegen over 24 uur in het leven van een man die op zoek is naar een reden om verder te leven. Het verhaal is een verfilming van de roman Le Feu Follet van Pierre Drieu La Rochelle.

Anders is een herstellende drugsverslaafde in een afkickkliniek in Oslo. Op 30 augustus krijgt hij een dag verlof om een sollicitatiegesprek bij te wonen in het centrum van de stad. Tijdens het gesprek geeft hij toe drugsverslaafd te zijn en stormt naar buiten. De rest van de dag en de nacht zwerft hij door de straten van Oslo, waar hij mensen uit zijn verleden ontmoet en soms confronteert. De film eindigt de volgende dag, 31 augustus.

Kijk Oslo, 31. august nu op Cinetree! 🍿

De film is geregisseerd door Joachim Trier, die eerder Thelma (2017) maakte en onlangs de veelgeprezen dramakomedie The Worst Person in the World (2021) uitbracht. De hoofdrollen worden gespeeld door Anders Danielsen Lie, Hans Olav Brenner en Ingrid Olava.

Oslo, 31. august (2011)
7.6
Kijk op Cinetree • Geïnspireerd door de roman 'Le Feu Follet' door Pierre Drieu La Rochelle volgt de film 24 uur in het leven van een man die op zoek is naar een reden om verder te leven.

Oslo, 31. august is nu te zien op Cinetree. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Cinetree. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste films op Cinetree.

Beeld: Still 'Oslo, 31. august' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Cinetree VOD-tips Cinetree-tipsOslo, 31. august (2011)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws