'Selling Sunset'-ster bevestigt vertrek uit de Netflix-realityserie

'Selling Sunset'-ster bevestigt vertrek uit de Netflix-realityserie

Nu Selling Sunset (2019– ) is verlengd met een zesde én zevende seizoen, gaat bij kijkers vooral de vraag rond wie we allemaal terug zullen zien in de aankomende seizoenen. Van één makelaar weten we in ieder geval zeker dat ze niet meer te zien zal zijn: Maya Vander.

Maya bevestigt zelf haar vertrek uit de serie. Al in seizoen 5 zagen we hoe de andere meiden van de Oppenheim-makelaarsgroep een afscheidsfeestje voor haar organiseerden. Toch verscheen de Israëlische nog in de reünie-aflevering, waar ze geschokt reageerde op het nieuws dat Chrishell al een nieuwe liefde heeft.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Maya viel altijd al een beetje buiten de boot doordat zij veel serieuzer is over het gezinsleven dan de andere meiden. Ze heeft inmiddels al twee kinderen en maakte onlangs een miskraam mee met haar derde baby. Stoppen met het makelaarsleven doet ze niet, daar gaat ze mee verder in Miami, waar haar man woont.

Ik heb besloten om mijn contract niet te verlengen. Ik hou van de serie, en het was geweldig, maar ik ben enthousiast om me te concentreren op de onroerend goed markt van Miami.

De opnames van Selling Sunset seizoen 6 starten deze zomer nog. Daarnaast heeft Netflix de releasedatum bekendgemaakt van de spin-offserie Selling the OC (2022– ): 24 augustus start de nieuwe serie over het Oppenheim-kantoor in Orange County op Netflix.

Selling Sunset (2019– )
6.4
Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.
Beeld: Still 'Selling Tempa' via Netflix / Nino Muñoz
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixSelling Sunset (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws