De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 26, 2022)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 26, 2022)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Rampenfilm Moonfall (2022) met Halle Berry en Patrick Wilson behaalt deze week de eerste plaats. De film wordt op de voet gevolgd door Uncharted (2022) met Tom Holland en door Sonic the Hedgehog 2 (2022). De top 10 wordt afgesloten door Morbius (2022) en Sing 2 (2021).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Moonfall' komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze in ramkoers komt met onze planeet. Het is slechts een kwestie van weken voordat de botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien.
 2. 6.4
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).
 3. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • Dr. Robotnik (Jim Carrey) moet zien te ontsnappen van de paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel.
 4. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • Terwijl hun hitsong 'Marry Me' steeds hoger klimt in de hitlijsten staan zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans.
 5. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken.
 6. 6.9
  Kijk op Pathé Thuis • Waaghals Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten.
 7. 5.5
  Kijk op Pathé Thuis • 'Ik Wist Het' is een film over de eigenzinnige jonge vrouw Mia. Wanneer ze op haar 33e nog steeds single en ongelukkig is in haar werk, besluit ze weer te luisteren naar haar intuïtie.
 8. 8.3
  Kijk op Pathé Thuis • Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
 9. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis • Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen.
 10. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis • Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging:

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Marry Me' via Filmdepot / Universal Studios

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws