Mel Gibson nu te zien op Netflix in gloednieuwe actiethriller

Mel Gibson nu te zien op Netflix in gloednieuwe actiethriller

Mel Gibson schittert nu op Netflix in Panama (2022), een gloednieuwe actiethriller die in ons land de bioscoop overslaat en dus direct op de streamingdienst uitkomt.

In Panama stuurt voormalig commandant Stark (Mel Gibson) de ex-marinier James Becker op een gevaarlijke undercovermissie. Hij moet een belangrijke deal sluiten met een onbetrouwbare tegenpartij ten midden van een burgeroorlog. Lukt het hem om af te rekenen met huurmoordenaars en te onderhandelen met de vijand?

Naast Gibson worden de overige hoofdrollen gespeeld door Cole Hauser, Jackie Cruz en Charlie Weber. De actiethriller is geregisseerd door Mark Neveldine, die eerder Crank (2006) met Jason Statham en horrorfilm The Vatican Tapes (2015) maakte. Helaas krijgt Panama niet al te beste reacties en moet Neveldine's nieuwste film het doen met een score van 3,3 op IMDb.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Panama is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Panama (2022)
3.4
Kijk op Netflix • Voormalig commandant Stark stuurt de ex-marinier James Becker op een undercovermissie. Deze moet een belangrijke deal sluiten met een gevaarlijke en onbetrouwbare tegenpartij.
Beeld: Still 'Panama' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsPanama (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws