'Real Housewives' krijgt Nederlandse versie op Videoland: 'The Real Housewives of Amsterdam'

'Real Housewives' krijgt Nederlandse versie op Videoland: 'The Real Housewives of Amsterdam'

Na een reeks uit Beverly Hills, Dubai en Miami, is nu Amsterdam aan de beurt. Videoland kondigt zojuist een Nederlandse versie aan van de realityseire, die exclusief op de streamingdienst te zien zal zijn: The Real Housewives of Amsterdam.

Videoland stelt ons voor aan de housewives die binnenkort centraal staan in de nieuwe realityserie: Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky en de 34-jarige modeontwerpster Maria Tailor. Zeven vrouwen dus. Op onderstaande eerste poster zijn ze voor het eerst te zien.

De series volgen altijd vrouwen uit de upper class in de betreffende stad. De levens van de dames draaien om luxe, rijkdom en – misschien nog wel belangrijker – drama.

The Real Housewives of Amsterdam is komend najaar te zien op Videoland. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Videoland.

Beeld: Still 'The Real Housewives of Amsterdam' via Videoland
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws