Nieuwe Zuid-Koreaanse serie scoort goed op Netflix: al ruim 33 miljoen uur bekeken

Nieuwe Zuid-Koreaanse serie scoort goed op Netflix: al ruim 33 miljoen uur bekeken

La Casa de Papel: Korea (2022– ) staat nog maar net op Netflix en staat nu al in de top 10 op de streamingdienst, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de gloednieuwe misdaadserie uit Zuid-Korea. De remake van de Spaanse hitserie is nu al 33.7 miljoen uur bekeken, zo maakt Netflix zojuist bekend.

Andere handige Netflix-pagina's:

Binnen de eerste week bevindt de serie zich al op de zesde plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de komedieserie volop wordt bekeken in ons land. Niet gek, aangezien La casa de papel (2017–2021) een groot succes was én Zuid-Korea zulke hits produceert. Helaas vallen de reacties tegen, met een teleurstellende score van 5,1 op IMDb.

La Casa de Papel: Korea (2022– )
5.3
Kijk op Netflix • Vermomd onder de schaduw van een masker, werkt een groep desperado's samen onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als "De Professor" om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien.

Nu de oorlog tussen Zuid- en Noord-Korea ten einde is gekomen, wordt een nieuwe munteenheid opgericht. Hoewel gedacht werd dat de gehele economie van zou profiteren, zijn het alleen de rijken die nu nog rijker worden. Een groep ongelukkigen die dit niet eerlijk vindt, besluit een enorme overval te plegen.

Beeld: Still 'La Casa de Papel: Korea' via Netflix / Jung Jaegu

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLa Casa de Papel: Korea (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws